LJUBAV NA KALEMEGDANU

 

      Na Kalemegdanu, na klupi ispred Opservatorije, prvi put sam poljubio devojku, onako stvarno. Žvakala je žvaku koja je mirisala na jagodu. Sva trema i mucava razmena reči, dok smo prolazili pored košarkaških terena i kroz zamračeni tunel Stambol-kapije, nestali su s tim poljupcem. Zažmurili smo i u tom mraku udružili naše hrabrosti. Kad god pomirišem ili zagrizem jagodu, setim se te večeri.

       E, ovo što sam sad podelio s vama sigurno su doživeli gotovo svi Beograđani.

       Beogradska tvrđava, dakle, pamti sijaset poljubaca s različitim ukusima.

        Ovaj mali ljubavni uvod je zapravo naš poziv da u nedelju, 4. juna, od 12.00 časova, baš na Kalemegdanu, na terenima košarkaškog kluba Partizan, dođete na humanitarni, porodični festival koji smo organizovali za vas, da povedete svoju decu, svoje komšije, dobre ljude koje sigurno poznajete, sve one koje volite. Čekaće vas i ovog puta naši drugari koji crtaju i slikaju bojama koje mirišu. A slikaju ljubav!

         Dobro smo se pripremili za vas! Sigurno će vas obradovati brojne poznate ličnosti koje volite a koje vas čekaju, ali i impozantan program koji smo osmislili, pozorišna predstava, koncert... Plemenitih ideja nikad nije dosta, one nam stalno nedostaju, a pogotovo nedostaju ovom gradu i ovom vremenu. Ova je smišljena samo zbog vas!

         Zato kupite žvaku s nekim voćnim ukusom i u nedelju se uputite prema Kalemegdanu. Ne samo da ćete vratiti svoje stare uspomene, već ćete stvoriti bar jednu novu!        

         Miroslav i tim divnih ljudi iz organizacije MIRIS BOJA čekaju baš TEBE!

Коментари

Популарни постови